Prokuplje je lep, mali gradić u kome je najlepše u proleću ili letu.  Kada sve procveta, ozeleni, kada se priroda probudi i ceo grad oživi tada se pozitivna energija oseća svuda. Volim da tada slikam ili pravim video snimke.

prokuplje_video_agencija

Pre par dana sam našao snimke u laptopu na koje sam potpuno zaboravio. To su snimci koje sam napravio u aprilu, lokacija Veliki park u centru Prokuplja i na Hisaru. Vreme je bilo lepo, sa malo vetra. Baš onako kako treba. Poslednjih nekoliko kadrovao koje možete videti na snimku ispod, napravio sam u ponedeljka koji je za nama. Na njemu možete se nalazi zgrada opštine Prokuplje, raskrsnica i pogled ka Borovnjaku koji se odatle pruža. Video sam ubrzao kako bih predstavio Prokuplje onako kako ga po nekada doživljavam. Ritam grada je po nekada tako brz. Prokuplje okružuje i lepa priroda pa sam se potrudio da uhvatim i kretanje oblaka koje mi je bilo od uvek interesantno.

Da li vam se dopao video? Ostavite vaše utiske u komentaru ispod.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Miloš Miladinović
Student sam menadžmenta, blogujem od 2009. godine o raznoraznim stvarima, mada mi je inspiracija uglavnom ekonomska, socijalna situacija u mom okruženju. Korisnik Ubuntu operativnog sistema.
Categories: Zanimljivosti